Logo Rijnwoude
Voorgenomen wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ voor een perceel grond gelegen achter Westzijdeweg 21 en 23 te Hazerswoude-Dorp, Rijnwoude

Burgemeester en wethouders van Rijnwoude maken bekend dat het ontwerp wijzigingsplan ‘Achter Westzijdeweg 21’ te Hazerswoude-Dorp ingevolge artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van donderdag 3 oktober 2013 tot en met woensdag 13 november 2013 (gedurende zes weken) voor een ieder ter inzage ligt.

Zakelijke inhoud

Dit wijzigingsplan maakt het mogelijk om in het kader van de ‘Ruimte-voor-Ruimte’-regeling ingevolge artikel 15, lid 5A van het bestemmingsplan ‘Buitengebied, 1e herziening’ de bestemming van een perceel grond (groot 2,375 ha / 23.750 m2), kadastraal bekend onder Hazerswoude, sectie E, nummer 3106 en gelegen achter Westzijdeweg 21 en 23 te Hazerswoude-Dorp, te wijzigen en bij besluit benoemd op persoon in depot te zetten, om deze ha’s op een later tijdstip op een later te bepalen locatie te kunnen gebruiken voor het realiseren van een compensatiewoning. Dit in het kader van een dan zelfstandig te voeren wijzigingsprocedure ex artikelen 3.6, lid 1 onder a en 3.9a Wro om die betreffende compensatiewoning te kunnen realiseren.

Analoog en digitaal inzien

Het ontwerp wijzigingsplan ‘Achter Westzijdeweg 21’ te Hazerswoude-Dorp ligt in het gemeentehuis van Rijnwoude, Frederik van Eedenplein 4 te Hazerswoude-Rijndijk bij de publieksbalie tijdens kantooruren ter inzage met ingang van woensdag 3 oktober 2013 tot en met woensdag 13 november 2013.

Dit ontwerp wijzigingsplan kunt u tevens via de gemeentelijke website (www.rijnwoude.nl >> Ondernemen >> Bestemmingsplannen >> In procedure >> Ontwerp wijzigingsplan Achter Westzijdeweg 21, Hazerswoude-Dorp) en op www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen via het zoekvak ID onder vermelding van NL.IMRO.1672.13WPBGwestzijdeweg-ON01 . Deze mogelijkheid wordt u ook geboden bij de publieksbalie in het gemeentehuis.

Reageren

Een ieder kan gedurende de termijn van ter inzage legging ten aanzien van het ontwerp wijzigingsplant:

  • bij voorkeur schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Rijnwoude, Postbus 115, 2394 ZG Hazerswoude-Rijndijk; onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp wijzigingsplan Achter Westzijdeweg 21, Hazerswoude-Dorp’;

  • mondeling zijn/haar zienswijze kenbaar maken na afspraak met de behandelend ambtenaar, de heer H.J. van Lubek van de afdeling RMO. Zijn telefoonnummer is (071) 342 81 76. E-mailen kan naar h.lubek@rijnwoude.nl.

    Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Geen beroep kan straks tegen het definitieve besluit worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen tegen het ontwerp wijzigingsplan bij burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht.

Hazerswoude-Rijndijk, 2 oktober 2013

Burgemeester en wethouders van Rijnwoude, De secretaris, A.J.E. van der Werf-Bramer

de burgemeester, A. Latenstein van Voorst-Woldringh

Naar boven