Logo Sint Anthonis
Aanmeldingsnotitie milieueffectrapportage Noordstraat 47 te Landhorst, Sint Anthonis

Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders van Sint Anthonis hebben op 11 september 2013 een aanmeldingsnotitie beoordeling milieueffectrapportage ontvangen voor een varkenshouderij aan de Noordstraat 47 te 5445 RA Landhorst.

De voorgenomen activiteiten bestaan ondermeer uit de bouw van een nieuwe stal, het aansluiten van een bestaande stal op een luchtwasser en een uitbreiding in dieraantallen. Burgemeester en wethouders van Sint Anthonis hebben besloten dat het opstellen van een milieueffectrapportage niet noodzakelijk is omdat er geen negatieve gevolgen voor de omgeving zijn.

De aanmeldingsnotitie en het besluit kunt u inzien van 27 september 2013 tot 8 november 2013 bij het klantcontactcentrum op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur en na afspraak met een van onze klantadviseurs (tel. 0485-388888).

De aanmeldingsnotitie en het besluit maken onderdeel uit van een procedure ter voorbereiding op een procedure voor een omgevingsvergunning. Hiertegen is geen bezwaar of beroep mogelijk. Hiervoor krijgt u gelegenheid tijdens de procedure voor vergunningverlening bij de aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het klantencontactcentrum van de gemeente Sint Anthonis via telefoonnummer 0485-388888.

Naar boven