Vaststelling dat in gedeelte Ketelmeer, grenzend aan de Ketelbrug, een spoedige waterbodemsanering niet noodzakelijk is, Rijkswaterstaat

BEKENDMAKING BESLUIT

Wet bodembescherming

De Minister van Infrastructuur en Milieu maakt, ter voldoening aan de Algemene wet bestuursrecht en de Wet bodembescherming, het volgende bekend.

De Minister stelt, op grond van artikel 37 van de Wet bodembescherming, vast dat in een gedeelte van het Ketelmeer, grenzend aan de Ketelbrug, een spoedige waterbodemsanering niet noodzakelijk is. Onderzoek heeft aangetoond dat een sanering niet leidt tot een duurzame verbetering van de waterkwaliteit.

Terinzagelegging

Het besluit en de andere van belang zijnde stukken liggen vanaf 26 september 2013 tot en met 6 november 2013 ter inzage bij:

  • Rijkswaterstaat Midden-Nederland, Zuiderwagenplein 2 te Lelystad;

  • gemeente Dronten, De Rede 1 te Dronten;

  • gemeente Noordoostpolder, Harmen Visserplein 1 te Emmeloord.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na de dag van verzending van de beschikking een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Inspectie Leefomgeving en Transport, p/a de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Midden-Nederland, Postbus 600, 8200 AP Lelystad.

Inlichtingen

Voor het verkrijgen van nadere inlichtingen over de ter inzage gelegde stukken kunt u zich tijdens kantooruren wenden tot Rijkswaterstaat Midden-Nederland, de heer O. Haakma, telefonisch bereikbaar via nummer 0320 – 29 78 63.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze de inspecteur ILT/Water, Bodem en Bouwen, A. van Breemen

Naar boven