Logo Beemster
Ontwerpbesluit vaststellen hogere waarden Wet geluidhinder Notarisappelstraat Zuidoostbeemster, Beemster

Burgemeester en wethouders van Beemster maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 110c van de Wet Geluidhinder bekend, dat voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbesluit vaststellen hogere waarden Wet geluidhinder. Dit ontwerpbesluit voorziet in het verlenen van hogere waarden voor 31 woningen, op te richten in het plangebied ‘Notarisappelstraat’ te Zuidoostbeemster.

Voor het plangebied is een geluidsonderzoek uitgevoerd. Uit dit onderzoek blijkt dat bij de geplande 31 woningen binnen het plangebied de voorkeurswaarden volgens de Wet Geluidhinder zal worden overschreden. Burgemeester en wethouders zijn voornemens om voor deze woningen te besluiten hogere waarden vast te stellen.

Dit ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 30 september 2013 tot en met 11 november 2013 van 9.00 uur tot 12.00 uur ter inzage bij de sector Grondgebied van de gemeente Beemster, Rijn Middelburgstraat 1 te Middenbeemster. Daarnaast is het ontwerpbesluit gedurende deze periode te raadplegen via onze gemeentelijke website www.beemster.net .

Gedurende bovengenoemde terinzagetermijn kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen worden ingediend bij burgemeester en wethouders van de Gemeente Beemster, Postbus 7, 1462 ZG, Middenbeemster. Degenen die buiten de openingstijden van de sector inzage willen hebben en degenen die mondeling hun zienswijze naar voren willen brengen, kunnen contact opnemen met de sector Grondgebied via telefoonnummer (0299) 68 21 21.

Op deze procedure is de coördinatieregeling zoals bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing. Dit betekent dat voor alle besluiten die genomen moeten worden ten behoeve van het betreffende woningbouwproject met betrekking tot 31 woningen gelijktijdig dezelfde procedure wordt doorlopen. Op de te coördineren besluiten is de Uniforme openbare voorbereidingsprocedure (Uov) van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing.

Naar boven