Logo Gaasterlân-Sleat
Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Oordenwei 15, te Kolderwolde, Gaasterlân-Sleat

In deze rubriek worden de in de afgelopen weken verleende omgevingsvergunningen (uitgebreide procedure) vermeld:

gemeente Gaasterlân-Sleat

  • vergunning voor het bouwen van een atelierruimte op het perceel Oordenwei 15, 8583 KN Kolderwolde, nr. UV 20130018 (10 september 2013)

Wanneer u meent door een van deze besluiten rechtstreeks benadeeld te zijn én u hebt zienswijzen ingediend tegen het ontwerpbesluit (tenzij u redelijkerwijs niet kan worden verweten dat u dit niet hebt gedaan), dan kunt u een beroepschrift indienen. Een beroepschrift kan ook worden ingediend wanneer het besluit afwijkt van het ontwerpbesluit en u belanghebbende bent. Dit is aangegeven bij het betreffende besluit.

Het beroepschrift moet, binnen zes weken nadat de vergunning is verleend, worden gericht aan de rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. De beslissingsdatum staat achter het desbetreffende besluit aangegeven.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • de gronden van het beroep.

Tegelijk met de indiening van het beroepschrift kunt u vragen het besluit tijdelijk ongedaan te maken. Zo’n verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van bovengenoemde rechtbank in Leeuwarden.

Via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht kunt u digitaal een beroepschrift / verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank. Hiervoor dient u te beschikken over DigiD.

Een besluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan.

Nadere informatie over de procedure en eventuele bijkomende kosten kunt u verkrijgen bij Uitvoeringsorganisatie De Friese Meren, telefoonnummer 14 05 14.

Naar boven