Logo Simpelveld
Ontwerpbestemmingsplan ‘Groeneboord Zuid, Bocholtz’, Simpelveld

Burgemeester en wethouders van Simpelveld maken op grond van artikel 3.8 Wro bekend dat met ingang van donderdag 19 september het ontwerpbestemmingsplan “Groeneboord Zuid, Bocholtz” gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt tijdens de openingstijden in het Gemeentehuis aan de Markt 1 in Simpelveld.

Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van maximaal 31 woningen. Het plangebied ligt aan de noordkant van de kern Bocholtz in de gemeente Simpelveld. Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de braakliggende gronden voor de ontwikkeling waarvan het bestemmingsplan ‘Vrije sector woningen Groeneboord, Bocholtz’ in procedure is, aan de oostzijde door het Bongerdplein, aan de zuidzijde door de Groeneboord en aan de westzijde door agrarische percelen.

Gemeenten zijn vanaf 1 januari 2010 verplicht bestemmingsplannen digitaal beschikbaar te stellen. U kunt het digitale bestemmingsplan “Groeneboord Zuid, Bocholtz" raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Via de gemeentelijke website www.simpelveld.nl kunt u een link vinden naar dit bestemmingsplan.

Tijdens de bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 21000, 6369 ZG te Simpelveld en dienen voor het einde van de termijn te worden ingebracht, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen dient u binnen de genoemde periode in te brengen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt (tel: 045-5448377).

Voor meer informatie kunt u bellen met de afdeling Leefomgeving, telefoonnummer (045) 5448377.

Simpelveld, 18 september 2013

Naar boven