Vergunningen voor het verrichten van handelingen met radioactieve stoffen/radioactieve bronnen/röntgentoestellen, Agentschap NL

EZ – Kernenergiewet

Vergunningen voor het verrichten van handelingen met radioactieve stoffen/radioactieve bronnen/röntgentoestellen

Bij beschikking van de minister van Economische Zaken zijn, onder het daarbij vermelde nummer, vergunningen verleend voor het verrichten van handelingen met radioactieve stoffen/radioactieve bronnen/röntgentoestellen.

Overeenkomstig de Algemene Wet bestuursrecht kan door belanghebbenden tegen de hierna volgende beschikkingen bezwaar worden gemaakt. Daartoe moet binnen zes weken na de datum van bekendmaking een bezwaarschrift worden ingediend bij Agentschap NL, afdeling Juridische Zaken, Postbus 93144, 2509 AC Den Haag. In het bezwaarschrift moet worden aangegeven waarom de beschikking niet juist gevonden wordt.

Verleend
Radioactieve stoffen/bronnen/röntgentoestellen

3 september 2013

2013/0537-07 onder wijziging van de verleende vergunning d.d. 3 oktober 2011, nr. 2011/1425-5, aan aan Schlumberger Offshore Services Limited, Parkstraat 83 te Den Haag en Schlumberger Petroleum Services C.V. Parkstraat 83 te Den Haag, beherend vennoot Schlumberger N.V., Johan van Walbeeckplein 11 te Curaçao, voor het verrichten van handelingen met radioactieve stoffen en neutronengeneratoren ten behoeve van geofisische metingen, wireline werkzaamheden en metingen aan hoge druk vloeistofstromen op offshore en onshore locaties in geheel Nederland en op het continentaal plat en voor het verrichten van handelingen met radioactieve stoffen en neutronengeneratoren ten behoeve van kalibratiedoeleinden op de locatie, gelegen aan de Kromhoutstraat 26 te IJmuiden.

6 september 2013

2013/00803-05 aan BP Exploration Operating Company Limited, te Sunbury on Thames, Verenigd Koninkrijk wordt tot en met 6 september 2014 vergunning verleend voor het verrichten van handelingen met radioactieve stoffen aan boord van het platform “FPSO Schiehallion” ten behoeve van opslag in afwachting van hergebruik.

Naar boven