Logo Stadskanaal
Ontwerpbestemmingsplan ‘Cereswijk en Dideldom’ en ontwerpbesluit geen grondexploitatieplan, Stadskanaal

Burgemeester en wethouders van Stadskanaal maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Cereswijk en Dideldom’ en het ontwerpbesluit geen grondexploitatieplan ter inzage worden gelegd. Het nieuwe bestemmingsplan vervangt het geldende bestemmingsplan ‘Ceresdorp – Dideldom’ en het noordelijk deel van het bestemmingsplan ‘Musselkanaal’ vanaf de Exloërweg.

Waar kunt u het ontwerpen inzien?

Het ontwerpbestemmingplan met de bijbehorende stukken en het ontwerpbesluit geen grondexploitatieplan liggen vanaf 12 september tot en met 23 oktober 2013 voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan in elektronische vorm raadpleegbaar en verkrijgbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0037.BP0804-on01 en www.stadskanaal.nl .

U wilt reageren?

U kunt tot en met 23 oktober uw zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan en of tegen het ontwerpbesluit geen grondexploitatieplan kenbaar maken. Dit kunt u schriftelijk doen door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Stadskanaal, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. U kunt dit ook mondeling doen door te bellen voor een afspraak naar (0599) 631 436.

Naar boven