Logo Menameradiel
Ontwerpprojectafwijkingsbesluit omgevingsvergunning bouw woon-zorgcomplex aan De Terp in Dronryp (Kúkshiem), Menameradiel

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 9 september 2013 ter inzage ligt het ontwerpprojectafwijkingsbesluit omgevingsvergunning voor de bouw van een woon-zorgcomplex aan De Terp in Dronryp (Kúkshiem).

De stukken, waaronder de ontwerpverklaring van geen bedenkingen, zijn in te zien bij de centrale balie van het gemeentekantoor, alsmede via www.menameradiel.nl (klik links op “bestemmingsplannen” en vervolgens op “projectafwijkingsbesluiten”). Aan de plannen kan op basis van artikel 2.12, sub a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) medewerking worden verleend. De ontwerpbesluiten met bijbehorende stukken worden op grond van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) ter inzage gelegd. Voordat het definitieve besluit wordt genomen kan een ieder binnen de terinzagetermijn zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Menameradiel, Postbus 3, 9036 ZW Menaam of via de mail: gemeente@menameradiel.nl.

Menaam, 6 september 2013

Burgemeester en wethouders van Menameradiel; de secretaris, J.K. Ykema

de burgemeester, T. van Mourik

Naar boven