Logo Heeze-LeendeVerkeersbesluit Vlaamseweg Sterksel

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Heeze-Leende

Overwegingen ten aanzien van het besluit

In juni 1996 is besloten om op twee wegvakken van de Vlaamseweg verlengde drempels aan te leggen en de maximale snelheid voor de twee wegvakken in te stellen op 60 km/h. Naderhand is voor de Vlaamseweg de belijning aangepast. De belijning geeft nu weer dat de gehele Vlaamseweg 60 km/h is. De bebording geeft een andere situatie aan. Met dit verkeersbesluit vindt afstemming plaats tussen de belijning en de bebording.  

De betreffende wegen zijn in beheer van de gemeente Heeze-Leende en de politie adviseert positief over dit verkeersbesluit.

BESLUIT

  • 1.gelet op artikel 18 lid 1d Wegenverkeerswet 1994 en artikel 15 lid 1 Wegenverkeerswet 1994, tot het instellen van een 60 km/h zone op de Vlaamseweg in Sterksel;

  • 2. het verkeersbesluit van 25 juni 1996 in te trekken.

Heeze, 20 augustus 2013

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN HEEZE-LEENDE
Namens deze, mw. drs. P.M.M.H. Hurkmans
Afdelingshoofd Beleid

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Ingevolge artikel 6:7 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van verzending van deze beschikking bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden van het bezwaar.

Na het indienen van een bezwaarschrift kunt u, indien - gelet op de betrokken belangen - onverwijlde spoed dat vereist, een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van Rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

U kunt ook digitaal het verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor de behandeling van een voorlopige voorziening wordt griffierecht in rekening gebracht.

Naar boven