Logo Bloemendaal
Ontwerpbestemmingsplan Overveen 2012, Bloemendaal

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Overveen 2012 met ingang van 1 februari 2013 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plan maakt deel uit van de reguliere herziening van alle bestemmingsplannen in Bloemendaal. Het plan omvat de bebouwde kom van de dorpskern Overveen, evenals de landschappelijke zone tussen Kleverlaan, Domplvloedslaan en landgoed Lindenheuvel. Het bestemmingsplan heeft hoofdzakelijk een conserverend karakter. Het Marinehospitaalterrein maakt geen deel uit het van het plangebied. In het plan zijn moderne planologische regelingen opgenomen, evenals een aantal ondergeschikte wijzigingen ten opzichte van de verouderde bestemmingsplannen die worden vervangen door het nieuwe bestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan Overveen 2012 kan worden ingezien van 1 februari tot en met 14 maart 2013 op de volgende locaties:

  • Gemeentehuis, Bloemendaalseweg 158 te Overveen;

  • Locatie Brouwerskolk, Brouwerskolkweg 2 te Overveen.

Op de speciale projectwebsite www.bloemendaal.nl/bestemmingsplanoverveen kunt u meer informatie vinden over de grenzen van het plangebied, de manier van bestemmen en de bijbehorende beleiduitgangspunten.

Gedurende deze termijn kan een ieder bij de gemeenteraad schriftelijk zienswijzen naar voren brengen over dit ontwerpbestemmingsplan. Tevens kunt u het ontwerpbestemmingsplan gedurende dezelfde periode inzien via de landelijke website RO Online: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Overveen, 31 januari 2013

De burgemeester voornoemd, R.Th.M. Nederveen

Naar boven