Logo Epe
Ontwerpbestemmingsplan Epe Noord, Sportpark de Wachtelenberg, Epe

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat met ingang van woensdag 4 september 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Epe Noord, Sportpark de Wachtelenberg.

Het ontwerpbestemmingsplan Epe Noord, Sportpark de Wachtelenberg voorziet in de juridisch-planologische regeling omtrent het voornemen om binnen het plangebied de hoogte van de lichtmasten te verhogen van 8 meter naar 15 meter.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl . Op deze website selecteert u het tabblad Bestemmingsplannen, vervolgens kunt u het ontwerpbestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.EPE019Wachtelenbwg-OBP1 , of deze link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.EPE019Wachtelenbwg-OBP1

Gedurende de bovengenoemde periode ligt het ontwerpbestemmingsplan Epe Noord, Sportpark de Wachtelenberg op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur en van 17.00 – 20.00 op afspraak) ter inzage bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien via www.epe.nl onder Bouwen en Wonen.

Reageren?

Een ieder kan tijdens de bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw T. Olieman van de afdeling Strategie & Ontwikkeling (tel. 0578 – 67 88 76).

Epe, 3 september 2013

Naar boven