Logo Waalre
Wijzigingsplan Beekherstel Tongelreep Brabantia, Waalre

Burgemeester en wethouders van Waalre maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat gedurende de hieronder genoemde termijn ter inzage ligt het ontwerpwijzigingsplan: ‘Beekherstel Tongelreep Brabantia’ (planidn: NL.IMRO.0866.BP00167-0201 ).

Het gebied waarop het wijzigingsplan betrekking heeft, is het in het bestemmingsplan “Ekenrooi” opgenomen wijzigingsgebied parallel aan de Tongelreep (kadastraal bekend: gemeente Waalre, sectie A 4002 en 2454). Het plan voorziet de wijziging van de bestemming ‘Sport’ in ‘Natuur’ en ‘Water’ ten behoeve van het beekherstel van de Tongelreep.

Het ontwerpwijzigingsplan ligt vanaf 5 september tot en met 16 oktober 2013 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Daar kunt u ook een mondelinge toelichting op het plan krijgen. Ook is het ontwerpwijzigingsplan te raadplegen via de gemeentelijke website: www.waalre.nl/wonen&leven/actualisatie bestemmingsplannen en via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl .

Belanghebbenden kunnen, gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken, een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waalre, postbus 10.000, 5580 GA Waalre. U kunt geen reacties via e-mail indienen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u gedurende de hierboven genoemde termijn een afspraak te maken met het team Ruimtelijke Ontwikkeling. Van uw mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Waalre, 4 september 2013

Naar boven