Logo Skarsterlân
Ontwerpbestemmingsplan ‘Oudehaske-Kulturhûs’, Skarsterlân

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Oudehaske-Kulturhûs’ ligt met ingang van 16 augustus 2013 ter inzage zoals in de publicatie van 14 augustus 2013 reeds is vermeld, abusievelijk is niet vermeld dat de periode van de ter inzage termijn 6 weken bedraagt met ingang van deze datum.

Het plan voorziet in de sloop van bestaande sporthal en kinderdagverblijf en de realisatie van een multifunctionele accommodatie met de daarvoor noodzakelijke erfinrichting. In het gebouw zullen onder meer de volgende functies worden ondergebracht: dorpshuis, sportzaal, peuterspeelzaal, bibliotheek en kinderopvang.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpraadsbesluit ter vaststelling van het bestemmingsplan liggen met ingang van 16 augustus 2013 voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Herema State 1 te Joure en op de servicekantoren in Balk, Dubbelstraat 1 en Lemmer, Vissersburen 88 gedurende de openingstijden. U kunt de stukken ook digitaal inzien via www.defriesemeren.nl en

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen_p?planidn=NL.IMRO.0051.BPOUH13MFCKULTUROH-ON01

Gedurende de periode van ter visie ligging kan een ieder schriftelijk en mondeling een zienswijze indienen over het ontwerpbesluit. De zienswijze dient gericht te worden aan de gemeenteraad van Skarsterlân op de volgende wijzen:

  • Schriftelijk: adres Herema State 1, 8501 AA Joure, postadres: postbus 101, 8500 AC Joure;

  • Per email: info@defriesemeren.nl, onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Oudehaske-Kulturhûs’;

  • Tevens is er een mogelijkheid om mondeling zienswijzen in te dienen na afspraak via, 14 05 14. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Naar boven