Logo Lingewaard
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Kom Huissen’, Lingewaard

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Lingewaard op 27 juni 2013 het volgende bestemmingsplan gewijzigd heeft vastgesteld:

Bestemmingsplan “Kom Huissen”

De gemeente Lingewaard heeft zich ten doel gesteld het juridisch-planologisch regime voor het gemeentelijk grondgebied te actualiseren. Het bestemmingsplan “Kom Huissen” voorziet in een actueel juridisch-planologisch kader voor de kom Huissen. Het plangebied bestaat uit de gehele kern Huissen.

Het bestemmingsplan kom Huissen is gewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan met vaststellingsbesluit en bijbehorende stukken worden op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder met ingang van donderdag 29 augustus 2013 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl onder wonen→actueel→bekendmakingen→bestemmingsplannen “Kom Huissen”);

  • Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • Zowel het digitale als analoge bestemmingsplan ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum te Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klant Contact Centrum, telefoon (026) 326 01 11.

Gelet op artikel 8.2 lid 1 sub a Wro juncto artikel 6:13 Awb kunnen belanghebbenden die een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren is gebracht, binnen de termijn van zes weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Verder kunnen belanghebbenden binnen de genoemde termijn van zes weken beroep instellen tegen de aangebrachte wijzigingen. Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Bemmel, 28 augustus 2013

Naar boven