Logo Dantumadeel
Ontwerpbestemmingsplan ‘Feanwâlden – De Bosk’, Dantumadiel

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel maakt bekend dat vanaf donderdag 22 augustus 2013 gedurende zes weken bij het KlantKontaktSintrum in het gemeentehuis te Damwâld, voor iedereen ter inzage ligt het:

  • Ontwerpbestemmingsplan "Feanwâlden – De Bosk".

Het ontwerpbestemmingsplan en eventueel bijbehorende stukken zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.dantumadiel.eu (onder digitale dienstverlening, plannen ter inzage) en www.ruimtelijkeplannen.nl (de directe link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1891.bpFWdeBosk-0301).

Het voorontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op een te ontwikkelen woongebied ten oosten van de sportvelden van Feanwâlden en is gesitueerd tussen het Oastein en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen.

Een ieder kan gedurende de termijn van tervisielegging een zienswijze indienen. Om termijnoverschrijding te voorkomen verzoeken wij in geval van een mondelinge zienswijze uiterlijk 14 dagen voor het einde van de terinzagetermijn een afspraak te maken.

Damwâld, 21 augustus 2013

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel, A. Aalberts, Burgemeester

B. Schat, secretaris.

Naar boven