Logo Boskoop
Wijzigingsplan ‘Goudse Rijweg 1’, Boskoop

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boskoop maken bekend dat zij op 6 augustus 2013 hebben besloten het wijzigingsplan Goudse Rijweg 1 (ongewijzigd) vast te stellen en voor dit wijzigingsplan geen exploitatieplan vast te stellen.

Het plan voorziet in een passende planologische basis voor het realiseren van (burger)woning op het perceel Goudse Rijweg 1 te Boskoop.

Het wijzigingsplan en de daarbij behorende bijlagen en het besluit liggen vanaf 22 augustus 2013 gedurende zes weken ter inzage. De genoemde stukken zijn tijdens openingstijden in te zien bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Boskoop. Ook kunnen de stukken worden bekeken op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0499.BPL13052WBD-VA01 ). De authentieke (technische) bestanden hiervan zijn beschikbaar via de website http://boskoop.gemeentedocumenten.nl . De stukken zijn voorts raadpleegbaar via www.boskoop.nl -> Ruimtelijke plannen -> Vastgestelde ruimtelijke plannen. De stukken zijn ook digitaal bij de gemeente in te zien.

Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Indienen van beroep bij Raad van State

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan er beroep worden ingesteld tegen het besluit bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat hij of zij niet overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn of haar zienswijzen naar voren heeft gebracht op het ontwerpwijzigingsplan.

Een beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Verzoek om voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Een verzoek om voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven