Logo Oosterhout
Ontwerp-wijzigingsplan Hespelaar 6 te Den Hout, Oosterhout

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 31 januari 2013 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerp-besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan Hespelaar 6 te Den Hout ( NL.IMRO.08260000WYZhespelaar6 -) met de hierbij behorende stukken, waaronder het ontwerp-wijzigingsplan zelf. Dit wijzigingsplan is gebaseerd op een in het bestemmingsplan Buitengebied opgenomen bevoegdheid van burgemeester en wethouders om dit bestemmingsplan onder bepaalde voorwaarden te wijzigen. Daarnaast is het college voornemens om (ex artikel 6.12.2 Wro) voor dit wijzigingsplan geen exploitatieplan vast te stellen.

Alle stukken kunnen worden ingezien bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout en kunnen ook worden geraadpleegd op de website van de gemeente www.oosterhout.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerp-wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Hespelaar 6 te Den Hout. Het voorziet in een vergroting en vormverandering van het agrarische bouwvlak tot 1,53 ha, en staat ten dienste van een verdere bedrijfsontwikkeling van het ter plaatse gevestigde grondgebonden melkveehouderijbedrijf.

Eenieder kan gedurende de termijn van ter inzage legging (dus tot uiterlijk woensdag 13 maart 2013) een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren brengen inzake het ontwerpwijzigingsplan en het voornemen om geen exploitatieplan vast te stellen.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van “Zienswijze ontwerp-wijzigingsplan Hespelaar 6 te Den Hout”. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met de heer D. van Dongen van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, tel. 0162 48 95 48, e-mail dennis.van.dongen@oosterhout.nl

Oosterhout, 30 januari 2013

Naar boven