Logo Lingewaal
Ontwerpbestemmingsplan ‘Vuren, Graaf Reinaldweg 2’, Lingewaal

Brugemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken de ter inzage legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan “Vuren, Graaf Reinaldweg 2”. Zij zijn verplicht dit bekend te maken.

Toelichting

In het plangebied is het initiatief ontstaan om een woongebouw te realiseren in ruil voor de sloop van vrijgekomen agrarische bebouwing. Het geldende bestemmingsplan voorziet niet in de mogelijkheid van een functiewijziging van het perceel naar een woonbestemming met een woongebouw. Daarom is een nieuw bestemmingsplan opgesteld.

Het nieuwe bestemmingsplan maakt de bestaande (voormalige agrarische) woning en een nieuw woongebouw mogelijk. De voormalige agrarische bedrijfsactiviteiten zijn in het nieuwe bestemmingsplan niet meer toegestaan.

Ter inzage legging

Vanaf donderdag 15 augustus 2013 t/m woensdag 25 september 2013 ligt het bestemmingsplan ter inzage. Het plan is in te zien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 in Asperen. Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur en op donderdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur. Buiten deze tijden om kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via het telefoonnummer 0345-634000.

Tevens kunt u via internet het bestemmingsplan inzien. Kijkt u hiervoor op de website www.lingewaal.nl (via actueel/bestemmingsplannen/plannen in procedure) of op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (via een plan bekijken / bestemmingsplannen)

Zienswijzen

Tijdens de termijn van ter inzage legging kunt u bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen. De zienswijze richt u aan het college van Burgemeester en wethouders Lingewaal. Dit kan via het postadres: postbus 1014, 4147 ZG Asperen of via info@lingewaal.nl.

.

Naar boven