Logo Ferwerderadiel
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied’, Ferwerderadiel

Met ingang van 15 augustus 2013 ligt gedurende zes weken voor een ieder ter inzage het ontwerp bestemmingsplan “Buitengebied”, inclusief de hierop betrekking hebbende stukken.

Inzage is mogelijk tijdens openingsuren in het gemeentehuis (sector Grondgebied), Hegebeintumerdyk 2, 9172 PJ Ferwert; desgewenst kan het plan buiten openingsuren worden ingezien, zulks na (telefonische) afspraak. Tevens kunt u (een digitale weergave van) het plan bekijken op www.ferwerderadiel.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl .

Het plan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het gehele buitengebied van de gemeente Ferwerderadiel, inclusief de kleine dorpen; zie voor de exacte begrenzing de plankaart.

Tijdens de termijn van ter inzageligging kan een ieder zijn/haar zienswijze omtrent dit plan schriftelijk dan wel mondeling indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 2, 9172 ZS FERWERT. Voor een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de sector Grondgebied (0518-418 830); aldaar kunt u ook terecht voor vragen over het plan.

Naar boven