Logo Wassenaar
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Raaphorstlaan, Wassenaar

Burgemeester en wethouders van Wassenaar maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Wassenaar op 8 juli 2013 het bestemmingsplan Raaphorslaan gewijzigd heeft vastgesteld.

Aanleiding voor dit bestemmingsplan zijn twee afzonderlijke particuliere ontwikkelingen. Daarnaast zijn er percelen die zijn vernietigd, door de Raad van State, die worden gerepareerd.

Gedurende zes weken, vanaf 7 augustus tot en met dinsdag 17 september, ligt het vastgestelde bestemmingsplan, met bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage bij het KlantContactCentrum van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 te Wassenaar. Het plan is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.wassenaar.nl .

Beroep

Bent u het niet eens met dit besluit, bent u belanghebbende en heeft u zienswijze ingediend op het ontwerpbesluit, of bent u het niet eens met een wijziging dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht gedurende de termijn van terinzagelegging gemotiveerd tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den haag. Een afschrift van het besluit waartegen het beroep zicht richt dient te worden meegezonden.

Geen beroep kan worden ingesteld door de belanghebbende die tegen het ontwerp geen zienswijze naar voren heeft gebracht of aan wie redelijkerwijs verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingebracht.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking van het besluit tot gevolg. Daarvoor kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Wassenaar, augustus 2013

Burgemeester en wethouders van Wassenaar

Naar boven