Logo Den Haag
Bekendmaking besluit routering gevaarlijke stoffen Den Haag

De raad van de gemeente Den Haag maakt bekend, dat op 27 juni 2013 is besloten de route voor het vervoer van gevaarlijke stoffen te wijzigen. De reden van de wijziging is om de risico’s van het vervoer met gevaarlijke stoffen over de weg zoveel mogelijk te beperken.

Aangewezen routes voor het vervoer van gevaarlijke stoffen zijn:

  • de Utrechtsebaan (het deel in beheer bij de gemeente), de Benoordenhoutseweg en de Leidsestraatweg, in de uren tussen 18.00 uur en 8.00 uur op maandag tot en met vrijdag en zonder beperkingen op de zaterdagen en zondagen;

  • de Lozerlaan (vanaf de gemeentegrens), de Ockenburghstraat, de Erasmusweg tussen de Lozerlaan en de Poeldijkseweg en de Nieuweweg tussen de Lozerlaan en de grens met de gemeente Westland.

Het besluit is met ingang van 17 juli 2013 terug te vinden op de gemeentelijke site http://www.denhaag.nl/, onder RISnummer 258608.

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden vanaf 26 juli 2013 gedurende zes weken een beroepschrift indienen bij de Arrondissementsrechtbank, Sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Desgewenst kunnen zij daarbij een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank. Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. De griffie van de rechtbank zendt ter betaling een acceptgiro toe.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Duurzaamheid & Leefomgeving van de Dienst Stadsbeheer: 070-3536638.

Den Haag, 17 juli 2013

Naar boven