Logo RhenenVerkeersbesluit tot het aanbrengen van verkeerstekens/wegmarkeringen, het plaatsen van verkeersborden op de Cuneraweg in Rhenen tussen de rotonde met Rondweg Oost (N233) en de kruising met de Kerkewijk te Veenendaal. Tevens wordt een maximum snelheid van 60 km/u ingesteld op de Brinkersteeg en de parallelweg van de Cuneraweg

Burgemeester en wethouders van Rhenen maken bekend dat zij hebben besloten tot het aanbrengen van een aantal verkeerstekens/wegmarkeringen op het wegdek van de Cuneraweg en het plaatsen van een aantal verkeersborden in verband met fase 2 van de reconstructie van de Cuneraweg. Het wegvak ligt tussen de kruising met rondweg Oost (N233) tot aan de kruising met de Kerkewijk te Veenendaal.

Ook is besloten om een maximum snelheid van 60 kilometer in te stellen op de Brinkersteeg vanaf de kruising met de Cuneraweg (N233) tot aan de komgrens met Veenendaal.

Tenslotte wordt een maximum snelheid van 60 kilometer op de parallelweg vanaf de ambulancepost tot aan de Kerkewijk te Veenendaal (voorheen nabij La Montagne) ingesteld.

Het verkeersbesluit ligt vanaf heden 6 weken ter inzage in de hal van het gemeentehuis.

Bezwaar

Tegen dit verkeersbesluit kunt u binnen 6 weken na datum van publicatie gemotiveerd een bezwaarschrift bij het college indienen. Meer informatie over het indienen van een bezwaarschrift kunt u vinden in de brochure ”bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid””. De brochure is te downloaden via de website van de gemeentel:

(www.rhenen.nl/dienstverlening/volledigproductenoverzicht/bezwaarschriftindienen)

Naar boven