Logo Amsterdam - Nieuw-West
Omgevingsvergunning parkeerplaatsen locatie tussen de Joris van den Berghweg en Tuinpark de Eendracht, Amsterdam – Nieuw-West

OLO 632750

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt, ingevolge afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat de aanvraag om omgevingsvergunning voor het gebruiken in strijd met een bestemmingsplan, namelijk het gebruiken van de bestemming ‘Groen’ ten behoeve van parkeerplaatsen op de locatie tussen de Joris van den Berghweg en Tuinpark de Eendracht te Amsterdam verleend heeft.

Het besluit wordt voor een periode van zes weken ter inzage gelegd op:

  • Locatie Pieter Calandlaan 1

  • Locatie Osdorpplein 1000

  • Locatie Plein '40-'45 nr. 1, allen geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur (telefoon 14 020).

Beroepsclausule

Ingevolge het gestelde in artikel 8:1, juncto artikel 8:7, juncto artikel 6:7 van de Algemene wet bestuursrecht, kan een belanghebbende die naar aanleiding van het ontwerpbesluit een zienswijze naar voren heeft gebracht, of een belanghebbende die niet redelijkerwijs kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, binnen zes weken na de in artikel 6:8 lid 4 van de Algemene wet bestuursrecht genoemde ter inzagelegging van dit besluit, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht Algemeen, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

Een beroepschrift dient de gronden van het beroep te vermelden en een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht. Het beroepschrift moet zijn voorzien van een datum en naam, adres en handtekening van de belanghebbende. Dient iemand anders namens u een beroepschrift in, dan dient deze een volmacht van u mee te sturen.

Zo mogelijk dient een kopie van het bestreden besluit bijgevoegd te worden. Van de indiener van het beroepschrift wordt een griffierecht geheven door de griffier van de rechtbank. Nadere informatie over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betalen, kan door de griffie van de rechtbank worden verstrekt.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van dit besluit niet op. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan hangende de behandeling van het beroepschrift een voorlopige voorziening worden gevraagd aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht Algemeen, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

U kunt het beroepschrift, of het verzoek om een voorlopige voorziening ook indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . U moet dan wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven