Logo EdeInstellen 30 km/u zone De Halte in Ede

759750

Gemeente Ede

Overwegingen ten aanzien van het besluit

De nieuwbouwontwikkeling aan de Halte is voltooid met de realisatie van de parkeergarage. De Halte wordt als toegangsweg wordt gebruikt richting parkeergarage appartementencomplex, supermarkt en het centrum van Ede. De Halte wordt ook als bevoorradingsweg gebruikt richting de supermarkt. Op dit moment geldt op de Halte een maximum snelheid van 50 km/u. Om in te spelen op de kwaliteit van de leefomgeving, het beschermen van weggebruikers en passagiers en overlast en hinder voor omwonenden te beperken, wordt de maximumsnelheid verlaagt naar 30 km/u. De maatregel wordt ingesteld om de verkeersveiligheid van het verblijfsgebied te vergroten. De 30 km/u zone wordt ingesteld door het plaatsen van verkeersborden.

BESLUIT

Het college van burgemeester en wethouders van Ede heeft op 17 juli 2013 besloten om op de Halte in de bebouwde kom van Ede, de maximumsnelheid te verlagen naar 30 km/u.

Ede, 17 juli 2013

Mededelingen

Ter inzage

Het besluit en de daarbij behorende tekening liggen gedurende 6 weken ter inzage bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu, Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede. De balie is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur.

Bezwaar

Tegen dit besluit kan door een belanghebbende binnen zes weken na bekendmaking een bezwaarschrift worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Ede. Postbus 9022, 6710 HK Ede.

Voorlopige voorziening

De indiener van het bezwaarschrift kan tevens – tegen betaling – een voorlopige voorziening aanvragen bij de President van de Arrondissementsrechtbank in Arnhem, indien sprake is van onverwijlde spoed. Adres: Arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Een afschrift van het bezwaarschrift moet u meesturen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kevin Jacobs op telefoonnummer (0318) 68 03 91.

Naar boven