Logo Losser
Gereguleerde overnachtingsplaatsen voor kampeerauto’s, Losser

Het college van burgemeester en wethouders heeft het voornemen om op het parkeerterrein aan de Bookholtlaan twee plaatsen aan te wijzen waar telkens gedurende maximaal 72 uur met kampeerauto’s kan worden overnacht. Deze plaatsen staan bekend als “Gereguleerde overnachtingsplaatsen”(GOP). Het gaat om twee bestaande plaatsen, waarvoor als gevolg van gewijzigde regelgeving, hernieuwde besluiten noodzakelijk zijn.

Het ontwerpbesluit, inclusief een bijbehorende gewaarmerkte tekening, ligt met ingang van 24 juli 2013 voor een periode van vier weken ter inzage op het gemeentehuis te Losser.

Inzage is mogelijk tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Voor een bezoek buiten kantooruren kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 053 5377444.

Tegen het ontwerpbesluit kan iedere belanghebbende vanaf 24 juli 2013 gedurende vier weken zijn of haar zienswijze schriftelijk dan wel mondeling kenbaar maken.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Losser, postbus 90, 7580 AB Losser.

Naar boven