Logo Edam-Volendam
Ontwerpbestemmingsplan ‘Het Kruispunt’, Edam-Volendam

Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van vrijdag 19 juli 2013 het ontwerpbestemmingsplan Het Kruispunt. gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt. Het plan idn-nummer van dit bestemmingsplan is NL.IMRO.0385.bpKruispunt-ow01 .

Het plangebied wordt omgeven door de Schoklandstraat, de Gravelandstraat, het openbare parkeerterrein dat beide straten verbindt en de Monseigneur C. Veermanlaan.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan Het Kruispunt met de daarop betrekking hebbende stukken liggen gedurende de eerder genoemde periode ter inzage bij het loket van de afdeling VROM, Mgr.C.Veermanlaan 1f in Volendam tijdens de openingsuren van 9.00-12.30 uur. Buiten die uren kan het plan op afspraak worden ingezien. (tel. 0299 – 398 398)

Digitaal raadplegen

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal in te zien. Via de website van de gemeente: www.edam-volendam.nl , via de rubriek actueel →bekendmakingen →bestemmingsplannen → ontwerpbestemmingsplan “Het Kruispunt”.

Zienswijzen

Gedurende de eerdergenoemde periode kan een ieder (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Edam-Volendam, Postbus 180, 1130 AD Volendam onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan Het Kruispunt. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met een medewerker van de sectie Ruimtelijke Ontwikkeling. (tel. 0299 – 398 398)

Edam-Volendam, 18 juli 2013

Naar boven