Logo Hilvarenbeek
Ontwerpbesluit tot vaststelling van uitwerkingsplan ‘Hoplaan 3’, Hilvarenbeek

Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek maken bekend dat met ingang van 19 juli 2013 voor iedereen ter inzage ligt, het ontwerp uitwerkingsplan (artikel 3.6.1 onder b en 3.9 Wet ruimtelijke ordening):

“Hoplaan 3”

Het uitwerkingsplan en de daarbij behorende stukken kunnen met ingang van vrijdag 19 juli 2013 gedurende zes weken door eenieder worden ingezien en/of digitaal geraadpleegd bij de Centrale Balie van het gemeentehuis. Tevens zijn de stukken te raadplegen op de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl ). Het uitwerkingsplan is daarnaast digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0798.UPHoplaan3-ON01

Omschrijving plan

De uitwerking heeft betrekking op het realiseren van 1 vrijstaande woning in de uitbreidingswijk “Brouwershof” te Baarschot. De locatie is gelegen in het geldende bestemmingsplan “Brouwershof”, vastgesteld op 10 mei 2012 en in werking getreden op 6 juli 2012. In artikel 8 van bestemmingsplan “Brouwershof” is een uitwerkingsbevoegdheid (op grond van artikel 3.6.1, onder b en 3.9 onder a van de Wet ruimtelijke ordening) opgenomen ten behoeve van de uitwerking van de bestemming “Wonen – uit te werken.

Ligging plangebied

Het perceel Hoplaan 3, waarop de uitwerking betrekking heeft, ligt in de kern Baarschot, in de uitbreidingswijk “Brouwershof”. Op de verbeelding die bij het plan hoort, staat de exacte locatie en begrenzing aangegeven.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden zijn of haar zienswijze op het uitwerkingsplan aan het college van burgemeester en wethouders kenbaar maken. U heeft de keuze om dat schriftelijk of mondeling te doen. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar het college van de gemeente Hilvarenbeek, Postbus 3, 5080 AA Hilvarenbeek. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken, kunt u contact opnemen met de medewerkers van het cluster Ruimtelijke Ordening, bereikbaar via telefoonnummer (013) 505 83 00. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via het elektronisch formulier “Zienswijze indienen” op onze website www.hilvarenbeek.nl , onder publiekszaken. Via deze digitale indiening van uw zienswijze wordt er gebruik gemaakt van DigiD. Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Hilvarenbeek, 18 juli 2013.

Naar boven