Logo Haren
Omgevingsvergunning, schuur Zuidlaarderweg 97 Noordlaren, Haren

Burgemeester en wethouders van Haren maken bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Het project betreft het oprichten van een schuur op het perceel plaatselijk bekend Zuidlaarderweg 97 te Noordlaren, kadastraal bekend sectie P nummer 509.

Het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van 12 juli 2013 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 10, 9751 AN te Haren Gn.

Gedurende de ter inzage termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Haren, Postbus 21 9750 AA Haren Gn. Indien u een mondelinge zienswijze wilt inbrengen, kunt u contact opnemen met mevrouw M. Buiter, telefoonnummer 050 53 39 911.

Naar boven