Logo Boskoop
Ontwerpwijzigingsplannen Goudse Rijweg 4a, Boskoop

Burgemeester en wethouders van Boskoop maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat vanaf 18 juli 2013 gedurende zes weken voor belanghebbenden een tweetal ontwerpwijzigingsplannen met betrekking tot het perceel Goudse Rijweg 4a te Boskoop ter inzage ligt. De stukken liggen tijdens openingstijden ter visie bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Boskoop.

De ontwerpwijzigingsplannen kunnen ook worden bekeken op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0499.BPL13050WBU-ON01 en NL.IMRO.0499.BPL13051WBD-ON01 ). De authentieke (technische) bestanden hiervan zijn beschikbaar via de website http://boskoop.gemeentedocumenten.nl . De plannen zijn voorts raadpleegbaar via www.boskoop.nl -> Ruimtelijke plannen -> In procedure zijnde ruimtelijke plannen. De plannen zijn ook digitaal op het gemeentehuis in te zien.

Toelichting

De ontwerpwijzigingsplannen voorzien in een wijziging van de bestemmingen op het zuidelijke gedeelte van het genoemde perceel. De plannen voorzien in:

  • Een uitbreiding van de belendende woonpercelen aan de Goudse Rijweg (oostelijk deel);

  • De vestiging van de carnavalsvereniging (westelijk deel).

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van ter inzage ligging kan een belanghebbende naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen (een gemotiveerde reactie) over één of beide ontwerpwijzigingsplannen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Boskoop, Postbus 5, 2770 AA Boskoop. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de cluster IVV, telefonisch bereikbaar op 14-0172.

Naar boven