Logo Korenland
Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Lange Eendragtsweg, Zuid-Beijerland, Korendijk

Burgemeester en wethouders van Korendijk maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van maandag 15 juli 2013 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerp-bestemmingsplan Lange Eendragtsweg Zuid-Beijerland ter inzage ligt. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk op die locatie een agrarische bouwstede te realiseren.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan Lange Eendragtsweg Zuid-Beijerland als vervat in GML-bestand NL.IMRO.0588.BPBGA99hp0313-ON01 , bestaande uit een toelichting met de daarbij behorende stukken, regels en een verbeelding (plankaart) ligt gedurende de periode van 15 juli tot en met 26 augustus 2013 gedurende openingtijden ter inzage in het gemeentehuis, Voorstraat 31 te Piershil. Het bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl . Een link naar deze website en het plan is te vinden op de gemeentelijke website www.korendijk.nl onder de rubriek Visie en Beleid en de subrubriek Bestemmingsplannen in procedure.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Korendijk, postbus 3708, 3265 ZG Piershil, onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan Lange Eendragtsweg Zuid-Beijerland.

Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw E. van der Stek-Sietses van de afdeling Dienstverlening. Zij is aanwezig op maandag en donderdag, bereikbaar via telefoonnummer 0186-697777.

Het indienen van zienswijzen per e-mail is niet mogelijk.

Piershil, 12 juli 2013

Naar boven