Logo Westerveld
Vaststelling bestemmingsplan ‘Water- en aardgastransportleiding Eesveen-Nijensleek’, Westerveld

B&W van Westerveld maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 2 juli 2013 heeft besloten het bestemmingsplan “Water- en aardgastransportleiding Eesveen-Nijensleek” ongewijzigd vast te stellen. Het bestemmingsplan biedt een juridisch-planologisch kader om de aanleg van een water- en aardgastransportleiding van Eesveen naar Nijensleek mogelijk te maken.

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 18 juli 2013 gedurende zes weken bij de publieksbalie van het gemeentehuis in Diever voor een ieder ter inzage. Op afspraak is ook inzage mogelijk buiten werkuren. Tevens kunt u het plan inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Beroep: tot en met 28 augustus 2013 kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn/haar zienswijze kenbaar te maken aan de gemeenteraad.

Een beroepschrift wordt gericht aan: Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Hiertoe dient per afzonderlijke brief de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden verzocht om een voorlopige voorziening.

Informatie: team Leefomgeving, telefoonnummer 14 0521

Naar boven