Logo Diemen
Vaststelling beheersverordening ‘Zuid’, Diemen

De gemeenteraad van Diemen heeft op 27 juni 2013 de beheersverordening “Zuid” vastgesteld. Een beheersverordening is vergelijkbaar met een bestemmingsplan, maar is bedoeld voor gebieden waar geen concrete ontwikkelingen zijn voorzien.

De beheersverordening heeft als doel een actueel planologisch kader te bieden voor de wijken Diemen Zuid en Biesbosch. De beheersverordening vervangt de bestemmingsplannen Diemen Zuid, Biesbosch en Berkenstede.

In de beheersverordening is de bestaande planologische situatie voor bovengenoemd gebied vastgelegd. Daaronder zijn ook beperkte ruimtelijke mogelijkheden begrepen die de eerdere bestemmingsplannen -deels- reeds boden.

De beheersverordening ligt met ingang van 12 juli ter inzage in het gemeentehuis, D.J. den Hartoglaan 1 te Diemen. Ook is het plan, met het identificatienummer NL.IMRO.0384.BVzuid-VG01, te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. en via de gemeentelijke website www.diemen.nl.

De beheersverordening treedt in werking daags na publicatie.

Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen het besluit tot vaststelling van de beheersverordening.

Naar boven