Logo Drimmelen
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Made Zandstraat 2012’, Drimmelen

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 20 juni 2013 heeft besloten het bestemmingsplan “Made Zandstraat 2012” gewijzigd vast te stellen.

Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van 31 woningen.

De wijziging heeft betrekking op een geringe aanpassing van de bestemming “Woondoeleinden” ten gunste van de bestemming “Verkeer” en een geringe rotatie van het oostelijk gesitueerde bouwblok met de bestemming “Wonen” en de daaraan belendende bestemmingen “Verkeer” en “Groen” ten opzichte van de Zandstraat.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het gewijzigd vastgestelde plan liggen vanaf vrijdag 12 juli 2013 tot en met donderdag 22 augustus 2013 tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en op donderdag van 18.00 tot 20.00 uur ter inzage in de hal van het gemeentehuis, Park 1 te Made. Het vastgestelde bestemmingsplan is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl .

Beroep

Tegen dit besluit kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • een belanghebbende die naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

  • eenieder die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die door de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan zijn aangebracht.

Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Made, 11 juli 2013

Burgemeester en wethouders van Drimmelen, C. Smits, secretaris.

G.L.C.M. de Kok, burgemeester

Naar boven