Logo Eemnes
Vaststelling beheersverordeningen Heidehoek, Landelijk Gebied Noordwest en Eembrugge, Eemnes

Het college van burgemeester en wethouders maakt ingevolge artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat de gemeenteraad van Eemnes in de raadsvergadering van 24 juni 2013 heeft besloten om de beheersverordeningen ‘Heidehoek’ (NL.IMRO.0317.BVOHeidehoek-VA01 ), ‘Landelijk Gebied Noordwest’ (NL.IMRO.0317.BVOLGNoordwest-VA01 ) en ‘Eembrugge’ (NL.IMRO.0317.BVOEembrugge-VA01 ) vast te stellen.

In de beheersverordeningen is de geldende planologische situatie vastgelegd voor de bestemmingsplannen: ‘Heidehoek 2000’, ’Eembrugge’, en ’Landelijk Gebied Noordwest’. De beheersverordening maakt geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk die planologisch nog niet waren toegestaan.

De beheersverordeningen treden de dag na publicatie in werking en liggen vanaf dat moment voor iedereen ter inzage. De beheersverordening met bijbehorende stukken kan worden ingezien bij het loket Bouwen en Wonen of via www.eemnes.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl . Het is niet mogelijk om beroep aan te tekenen tegen de beheersverordeningen.

Naar boven