Logo Aa en Hunze
Ontwerpbestemmingsplan Kanaaldorpen, Polderweg 2 te Annerveenschekanaal, Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan “Kanaaldorpen, Polderweg 2 te Annerveenschekanaal” ter inzage ligt. Dit in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht.

Zakelijke inhoud

Het bestemmingsplan zal gaan voorzien in een juridisch-planologische regeling voor de realisatie van een bed & breakfast in de voormalige kleedkamers, de bouw van schuren en faciliteiten voor paarden (o.a. paardrijdbak) in combinatie met medegebruik voor maatschappelijke doeleinden en evenementen (en in een later stadium de realisatie van een bedrijfswoning) op de voormalige sportvelden op het perceel Polderweg 2 te Annerveenschekanaal.

Het ontwerpbestemmingsplan is een vervolg op het voorontwerpbestemmingsplan “Kanaaldorpen, Polderweg 2 te Annerveenschekanaal” dat in april/mei 2013 ter inzage heeft gelegen. Ten opzichte van het voorontwerp bestemmingsplan is de toelichting tekstueel verduidelijkt ten aanzien van de paragraaf ‘Cultuurhistorie’ en is in de regels het aantal en grootte van de evenementen verder gereguleerd.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage met ingang van 11 juli 2013 tot en met 21 augustus 2013 tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Aa en Hunze aan de Spiekersteeg 1 te Gieten. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan gedurende deze periode ook digitaal te raadplegen op www.aaenhunze.nl (onder ‘Wonen & Leven’ / ‘Bestemmingsplannen’ / ‘In procedure’ / ‘Ontwerp’) en via www.ruimtelijkeplannen.nl .

Zienswijze

Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0592) – 267718 (dhr. Ebels) of bij geen gehoor (0592) – 267814.

Naar boven