Logo Bergambacht
Bestemmingsplan Buitengebied 2011 gewijzigd vastgesteld, Bergambacht

Burgemeester en wethouders van Bergambacht maken bekend dat de gemeenteraad van Bergambacht op 25 juni 2013 het bestemmingsplan Buitengebied 2011 (NL.IMRO.0491.BP1030BG011-vg02 )) gewijzigd heeft vastgesteld.

Het op 13 december 2011 vastgestelde bestemmingsplan is op drie onderdelen gewijzigd naar aanleiding van de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 4 april 2013.

Het bestemmingsplan ligt met het bijbehorende raadvoorstel en het raadsbesluit van 10 juli tot en met 21 augustus 2013 ter inzage bij de publieksbalie van de afdeling ROB in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 5, Bergambacht, tijdens bezoekuren (maandag tot en met donderdag van 9.00 -12.00 uur).

Tevens is het plan in te zien op de gemeentelijke website www.bergambacht.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Belanghebbenden kunnen tegen de gewijzigd vastgestelde delen van het bestemmingsplan gedurende bovengenoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 22 augustus 2013. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep instelt, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven