Logo Ferwerderadiel
Ontwerpbestemmingsplan Ferwert-Bongaloane 2, Ferwerderadiel

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 24 januari 2013 voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan "Ferwert-Bongaloane 2, NL.IMRO.1722.121609-ON01", gedurende zes weken ter inzage ligt, inclusief de hierop betrekking hebbende stukken.

Inzage is mogelijk tijdens openingsuren in het gemeentehuis (sector Grondgebied), Hegebeintumerdyk 2, 9172 PJ Ferwert; desgewenst kan het plan buiten openingsuren worden ingezien, zulks na (telefonische) afspraak. Tevens kunt u (een digitale weergave van) het plan bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.ferwerderadiel.nl.

Het plan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de realisatie van een vleeskuikenstal op het perceel aan de Bongaloane 2, 9172 GS te Ferwert.

Tijdens de termijn van ter inzage ligging kan een ieder zijn/haar zienswijze omtrent dit plan schriftelijk dan wel mondeling indienen bij de Gemeenteraad, Postbus 2, 9172 ZS te Ferwert. Voor een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de sector Grondgebied (0518-418 830); aldaar kunt u ook terecht voor vragen over het plan. Horen door een speciale hoorcommissie is mogelijk op verzoek van de indiener dan wel indien de gemeente dit wenselijk/noodzakelijk acht.

Naar boven