Logo Sint-Michielsgestel
Beoordeling milieueffectrapportage Werststeeg 15–17 te Berlicum, Sint-Michielsgestel

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.17, lid 4.a., van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.

Op 15 maart 2013 heeft Schouten Sleutjes medegedeeld dat zij voornemens zijn het oprichten van een stal en het verhogen van de dierbezetting in twee stallen aan de Werststeeg 15-17 te Berlicum. Deze activiteit is onderworpen aan een milieueffectrapportage beoordeling ingevolge het Besluit milieueffectrapportage 1994 jo. artikel 7.2 lid 4 van de Wet milieubeheer.

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel hebben besloten dat door Schouten Sleutjes géén milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld, alvorens een definitieve beslissing wordt genomen op een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepaling omgevingsrecht (Wabo) voor de voorgenomen activiteit.

Naar de mening van burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel leidt de voorgenomen activiteit(en), gezien de omstandigheden waaronder zij worden ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

Informatie en procedure

Het besluit en bijbehorende stukken liggen op afspraak van 5 juli 2013 tot en met 15 augustus 2013 ter inzage in het gemeentehuis. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving telefoonnummer (073) 553 11 50.

Het besluit dient te worden aangemerkt als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar en beroep van derden. Dit kan in het kader van de vergunningverlening in het kader van de Wabo aan de orde worden gesteld.

Sint-Michielsgestel, 4 juli 2013

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel

Naar boven