Logo Kapelle
Bekendmaking vaststelling beheersverordening Recreatiegebieden Wemeldinge, Kapelle

Burgemeester en wethouders van Kapelle maken het volgende bekend. Bij besluit van 25 juni 2013 heeft de gemeenteraad van Kapelle de beheersverordening Recreatiegebieden Wemeldinge vastgesteld.

Inhoud

De hoofddoelstelling van de beheersverordening is het bieden van een actueel planologisch kader voor het plangebied, waarbij de bestaande situatie wordt vastgelegd. De beheersverordening vervangt een gedeelte van de volgende bestemmingsplannen:

  • bestemmingsplan Buitengebied, vastgesteld op 21 november 1989 en laatstelijk herzien op 14 maart 2000;

  • bestemmingsplan Haven- en sluizencomplex Wemeldinge, vastgesteld op 26 maart 1996.

Inzage

U kunt de beheersverordening via www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’. Vul dan in het venster ‘ID’ de plancode van de beheersverordening in. De plancode van de beheersverordening is: NL.IMRO.0678.bvrecreatiegebied-VAST. Deze stukken zijn tevens te raadplegen via www.kapelle.nl > Inwoner > Bouwen en Wonen > Bestemmingsplannen. Daarnaast ligt de beheersverordening ter inzage in het gemeentehuis, bij het Servicecentrum, Kerkplein 1 te Kapelle.

Inwerkingtreding

De beheersverordening Recreatiegebieden Wemeldinge treedt op grond van artikel 142 Gemeentewet op de 8e dag na de bekendmaking in werking.

Kapelle, 3 juli 2013

Naar boven