Logo Peel en Maas
Vastgestelde beheersverordening Klavertje Vier, Peel en Maas

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat, op grond van de artikelen 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening, de gemeenteraad van Peel en Maas in de openbare vergadering van 25 juni 2013 de Beheersverordening Klavertje Vier heeft vastgesteld.

Inhoud beheersverordening

De beheersverordening voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied. Een beheersverordening is vergelijkbaar met een bestemmingsplan, maar legt enkel de bestaande (juridisch planologische) situatie vast en bevat geen (nieuwe) ruimtelijke ontwikkelingen.

Inzien beheersverordening

De vastgestelde beheersverordening, het raadsbesluit en de onderliggende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:

  • De beheersverordening bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl . Het IDN-nummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BHV0001-VG01 ;

  • De beheersverordening is digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl → Inwoners → Wonen leven → Bouwen en wonen → Ruimtelijke plannen → Beheersverordeningen;

  • Een papieren versie van de beheersverordening ligt in het gemeentehuis, bij de publieksbalie ter inzage.

Inwerkingtreding

De beheersverordening ligt ter inzage vanaf 11 juli en treedt op basis van artikel 142 Gemeentewet in werking op de achtste dag na bekendmaking. Tegen de beheersverordening staat overigens geen bezwaar of beroep open.

Vragen

Voor meer informatie neemt u contact met Luc van Doesum of een van de andere medewerkers van Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077 306 66 66.

Panningen, 10 juli 2013.

Naar boven