Logo Wassenaar
Bestemmingsplannen Hofcamp 2013, Oostdorp-Hoge Klei 2013 en Ammonslaantje-Maaldrift 2013, gewijzigd vastgesteld, Wassenaar

Burgemeester en wethouders van Wassenaar maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Wassenaar op 10 juni 2013 de bestemmingsplannen Hofcamp 2013, Oostdorp-Hoge Klei 2013 en Ammonslaantje-Maaldrift 2013 gewijzigd heeft vastgesteld.

Hofcamp

Het bestemmingsplan Hofcamp 2013 betreft een integrale herziening van de bestemmingsplannen Hofcamp en Rijksstraatwegzone Den Deijl.

Oostdorp-Hoge Klei

Het nieuwe bestemmingsplan gaat hoofdzakelijk uit van het bestemmen van de bestaande situatie. Aan de noordwestzijde wordt het plangebied begrensd door de Dr. Mansveltkade- en het verlengde hiervan. Aan de noordoostzijde wordt het plangebied begrensd door de Kokshornlaan. De grens aan de zuidoostzijde van het plangebied wordt gevormd door de Oostdorperweg. Aan de zuidwestzijde wordt het plangebied begrensd door de Van Zuylen van Nijeveltstraat.

Ammonslaantje-Maaldrift

Het plangebied wordt begrensd door de Rijksstraatweg, het Ammonslaantje en de Maaldrift, inclusief ten noorden hiervan het huidige campingterrein. Het nieuwe bestemmingsplan gaat hoofdzakelijk uit van het bestemmen van de bestaande situatie.

Gedurende zes weken, vanaf 3 juli tot en met dinsdag 13 augustus 2013, liggen de vastgestelde bestemmingsplannen, met bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage bij het KlantContactCentrum van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 te Wassenaar. De plannen zijn ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.wassenaar.nl.

Beroep

Bent u het niet eens met deze besluiten, bent u belanghebbende en heeft u zienswijze ingediend op het ontwerpbesluit, of bent u het niet eens met een wijziging dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht gedurende de termijn van terinzagelegging gemotiveerd tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den haag. Een afschrift van het besluit waartegen het beroep zicht richt dient te worden meegezonden.

Geen beroep kan worden ingesteld door de belanghebbende die tegen het ontwerp geen zienswijze naar voren heeft gebracht of aan wie redelijkerwijs verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingebracht.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking van het besluit tot gevolg. Daarvoor kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Wassenaar, juli 2013.

Burgemeester en wethouders van Wassenaar

Naar boven