Logo Korendijk
Ter inzage legging vastgesteld bestemmingsplan Nieuw-Beijerland, Korendijk

Het college van burgemeester en wethouders van Korendijk maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 11 juni 2013 het bestemmingsplan Nieuw-Beijerland met Imrocode NL.IMRO.0588.BPNBA11-VG01 heeft vastgesteld.

Inzien

Het vastgestelde bestemmingsplan, voorzien van een toelichting met de daarbij behorende stukken, regels en verbeeldingen (plankaarten) liggen vanaf maandag 1 juli 2013 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, Voorstraat 31 te Piershil. Het bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl . Een link naar deze website en het plan is te vinden op de gemeentelijke website www.korendijk.nl onder de rubriek Visie en Beleid en de subrubriek Bestemmingsplannen in procedure. Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het eerder ter inzage gelegde ontwerp daarvan.

Instellen van beroep

Gedurende de hierboven vermelde termijn van ter inzage legging bestaat de mogelijkheid beroep tegen de vaststelling van het bestemmingsplan in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerpbestemmingsplan hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij de raad;

  • geen zienswijzen naar voren hebben gebracht bij de raad, maar wel beroep wensen in te stellen, dienen om ontvankelijk te worden verklaard in het beroep aan te tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij de raad naar voren te brengen.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de voornoemde afdeling.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Piershil, 28 juni 2013

Naar boven