Logo Lingewaal
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Golfbaan The Dutch 1e herziening’, Lingewaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken, naar aanleiding van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Golfbaan The Dutch 1e herziening” vanaf 27 juni 2013 ter inzage ligt.

Vanaf 27 juni 2013 ligt het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis te Asperen. Ook is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen op de gemeentelijke website www.lingewaal.nl (via bestemmingsplannen / plannen in procedure) en via www.ruimtelijkeplannen.nl (via bestemmingsplannen / Gelderland / Spijk). Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling binnen de gemeente via het algemene telefoonnummer 0345-634000.

Toelichting

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Haarweg 1 te Vuren, kadastraal bekend gemeente Vuren, sectie O nummer 409, 310 en 311 en het perceel ten zuiden van de Haarweg, kadastraal bekend gemeente Vuren, sectie O nummer 576. Op het eerstgenoemde perceel wordt een onderhoudsloods mogelijk gemaakt ten behoeve van de golfbaan van The Dutch. Op het laatstgenoemde perceel wordt de geldende bouwmogelijkheid verwijderd.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van ter inzage legging kunt u bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan bij burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 3, 4147 AN Asperen of via info@lingewaal.nl.

Asperen, 26 juni 2013

Naar boven