Logo Hardinxveld-Giessendam
Besluit hogere waarden Wet geluidhinder bestemmingsplan ‘Giessenzoom-Parallelweg’, Hardinxveld-Giessendam

Het college van burgemeester en wethouders van Hardinxveld-Giessendam maakt bekend dat zij heeft ingestemd met een Besluit hogere waarden op grond van de Wet geluidhinder in verband met het bestemmingsplan “Giessenzoom-Parallelweg”.

Met het bepalen van hogere grenswaarden voor wegverkeerslawaai en railverkeerslawaai worden de milieutechnische belemmeringen opgeheven met betrekking tot de in het bestemmingsplan “Giessenzoom-Parallelweg” gefaciliteerde herbouw van woonruimte op de percelen Parallelweg 124a, 129a en 152a.

Ingevolge artikel 3:16 van de Algemene wet bestuursrecht heeft het ontwerpbesluit van donderdag 28 maart 2013 tot en met woensdag 8 mei 2013 ter inzage gelegen en is de mogelijkheid geboden tot het indienen van zienswijzen. Van deze mogelijkheid is geen gebruik gemaakt.

Inzage

Het vastgestelde besluit met bijbehorende stukken liggen, op grond van artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht, vanaf donderdag 27 juni 2013 tot en met woensdag 7 augustus 2013 ter inzage bij de gemeente Hardinxveld-Giessendam, Raadhuisplein 1 te Hardinxveld-Giessendam (tijdens kantoortijden). De stukken zijn ook te vinden op de gemeentelijke website: www.hardinxveld-giessendam.nl (Actueel; ter inzage).

Beroep

Een belanghebbende die ten aanzien van het ontwerpbesluit tijdig een zienswijze heeft ingediend alsmede een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten met betrekking tot het ontwerpbesluit geen dan wel niet tijdig een zienswijze te hebben ingebracht, kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA ’s-Gravenhage.

Naar boven