Logo Mill en Sint Hubert
Vastgestelde Beheersverordeningen ‘De Meeren’ en ‘Mill-Zuid’, te Mill, Mill en Sint Hubert

Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en Sint Hubert maken bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 20 juni 2013 heeft besloten om op grond van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening Beheersverordeningen ‘De Meeren’ en ‘Mill-Zuid’ vast te stellen. Het IMRO-nummer betreft voor ‘De Meeren’: NL.IMRO.0815.BHV13046BLB-VA01 en voor ‘Mill-Zuid’: NL.IMRO.0815.BHV13047BMI-VA01.

In de beheersverordening van ‘Mill-Zuid’ is het geldende juridisch-planologische regime van toepassing verklaard. Ten aanzien van ‘De Meeren is het bestaand gebruik vastgelegd, wel voor zover mogelijk met behoud van de bestaande juridisch-planologische mogelijkheden en -rechten. De beheersverordeningen maken geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk die juridisch-planologisch nog niet waren toegestaan.

De beheersverordeningen treden de dag na publicatie in werking en liggen vanaf dat moment voor eenieder ter inzage. De beheersverordeningen met bijbehorende stukken kunnen gedurende openingstijden worden ingezien bij de balie van de afdeling Samenleving en Ontwikkeling. De plannen zijn raadpleegbaar en downloadbaar via www.gemeente-mill.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen deze beheersverordeningen.

Mill, 25 juni 2013

Naar boven