Logo Leek
Vaststelling beheersverordeningen, Leek

Burgemeester en Wethouders van Leek maken op grond van artikel 139 Gemeentewet bekend dat de gemeenteraad van Leek in zijn vergadering van 19 juni 2013 heeft besloten om beheersverordeningen vast te stellen voor:

  • Leek-woonwijken en de Bedrijventerreinen Diepswal, Leek en Leeksterhout, voor de plangebieden van de bestemmingsplannen Leek (waaronder bedrijventerrein Leek), Wolveschans, Diepswal en Leeksterhout

  • Bedrijventerrein Oldebert, voor het plangebied van het bestemmingsplan Oldebert.

In de beheersverordeningen ex artikel 3.38 Wet ruimtelijke ordening is de planologische situatie vastgelegd voor de aangegeven plangebieden. Een beheersverordening is vergelijkbaar met een bestemmingsplan maar is bedoeld voor gebieden waar geen ontwikkelingen worden voorzien. De beheersverordening legt de feitelijk bestaande situatie vast.

De beheersverordening Leek-woonwijken en de Bedrijventerreinen Diepswal, Leek en Leeksterhout, met identificatienummer NL.IMRO.0022.BVTB13BEHE1-OW01 en de beheersverordening Bedrijventerrein Oldebert, met identificatienummer NL.IMRO.0022.BVLE13BEHE1-OW01, liggen vanaf 27 juni 2013 gedurende 6 weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum van de gemeente Leek.

De verordeningen zijn tevens elektronisch te raadplegen via de website www.leek.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

De beheersverordeningen treden met ingang van 27 juni 2013 in werking. Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen een beheersverordening.

Naar boven