Logo Aa en Hunze
Ontwerpbestemmingsplan ‘Omleiding Hunze’, Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken, ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ‘Omleiding Hunze’ met de daarbij behorende stukken met ingang van 27 juni 2013 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage ligt bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten. Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken is gedurende deze periode ook te raadplegen via de website www.aaenhunze.nl . Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl .

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling ten behoeve van een omleiding van de rivier de Hunze. Deze omleiding is noodzakelijk omdat in het kader van de reconstructie van de N33 de bestaande brug over de Hunze, kadastraal bekend Gieten, sectie K, nummer 71, wordt vervangen door een ruime nieuwe onderdoorgang iets ten oosten van de bestaande brug.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bij de gemeenteraad naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen tijdens kantoortijden na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0592) 267 797.

Naar boven