Logo Hillegom
Ontwerpbestemmingsplan Centrum, Hillegom

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 13 juni 2013 heeft besloten om in te stemmen met het ontwerpbestemmingsplan “Centrum”.

Plangebied en inhoud van het plan

Het ontwerpbestemmingsplan Centrum heeft ruimtelijk betrekking op het centrum- en winkelgebied en de woonbuurten Weerestein en Treslong van Hillegom. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Haven en de Hoofdstraat in het zuiden, de Van den Endelaan en de bebouwing aan de Michiel de Ruyterstraat en Burgemeester van Niekerklaan in het westen, de bebouwing aan de Molenlaan en de Pastoorslaan in het noorden en de Prinses Marijkestraat, de Jonkheer Mockkade en de bebouwing aan de Eikenlaan en Trompenburg in het oosten.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 27 juni tot en met 7 augustus 2013 (zes weken) voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel. Het gemeentehuis is gevestigd aan de Hoofdstraat 115 te Hillegom. Elke werkdag geopend van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 16.00 tot 20.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl . Dat kan ook via een link op de gemeentelijke website www.hillegom.nl onder Gemeentehuis/Projecten en plannen.

Gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen aan de gemeenteraad, Postbus 32, 2180 AA Hillegom. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij het team Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoonnummer 14 0252. Van de mondelinge zienswijze maken wij een verslag.

Naar boven