Logo RucphenHet stuk (brom) fietspad langs de Kozijnenhoek tussen de Sprundelseweg en de Bosheidestraat om te vormen tot fietspad door plaatsing van D102-borden en het bord G12a vervangen door G11.

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE RUCPHEN  

Op basis van artikel 18, eerste lid, onder d. van de Wegenverkeerswet 1994 en op basis van het raadsbesluit d.d. 25 april 1995, zijn wij bevoegd verkeersbesluiten te nemen;

Overwegingen ten aanzien van het besluit

dat brommers op de Kozijnenhoek op het fietspad rijden hetgeen op de kruising Sprundelseweg – Kozijnenhoek moeilijk te verwezenlijken is;dat in het kader van de verkeersveiligheid maatregelen dienen te worden genomen;dat advies is ingewonnen bij de werkgroep Planologie en de werkgroep Verkeer.

Op grond van artikel 15, eerste lid, van de Wegenverkeerswet 1994 moet een verkeersbesluit worden genomen voor de plaatsing of verwijdering van de in artikel 12 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer genoemde verkeerstekens, alsmede voor onderborden voor zover daardoor een gebod of verbod ontstaat of wordt gewijzigd.

Overeenkomstig artikel 24 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer is overleg gepleegd met de korpschef van politie Midden en West Brabant, district Breda, namens deze een politiebeambte van het team Etten-Leur e.o.

BESLUIT

Het stuk (brom) fietspad langs de Kozijnenhoek tussen de Sprundelseweg en de Bosheidestraat om te vormen tot fietspad door plaatsing van D102-borden en het bord G12a vervangen door G11.

 

Dit besluit ligt met ingang van 12 juni 2013 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op in het Dienstverleningscentrum Rucphen. Bekendmaking van dit besluit geschiedt in overeenstemming met het bepaalde in artikel 26 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer (BABW).

Burgemeester en wethouders van Rucphen, in opdracht van dezen,

A.J.J.P. Schrauwen
Afdeling Ruimte.

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedereen wiens belang bij een besluit is betrokken, hiertegen een met redenen omkleed bezwaarschrift indienen. Dit moet gebeuren binnen zes weken na de dag waarop burgemeester en wethouders het besluit hebben gepubliceerd. Het bezwaarschrift dient te zijn gericht aan burgemeester en wethouders van Rucphen, Binnentuin 1 te Rucphen. Wij wijzen u erop dat het indienen van een bezwaarschrift geen schorsende werking heeft.

Tevens bestaat de mogelijkheid een verzoek om een voorlopige voorziening in te dienen bij de President van arrondissementsrechtbank Breda, Postbus 90006, 4800 PA te Breda. In dat geval zal deze beslissing pas in werking treden nadat op het verzoek is beslist.

Naar boven